06 – 537 283 26 info@fun-voetbal.nl

ZLM Voetbal 2-daagse

Wil je het liefst de hele dag voetballen? Dan is de ZLM voetbal 2-daagse zeker wat voor jou! Lekker voetballen in je schoolvakantie. Tijdens de voetbal 2-daagse krijg je training van een professioneel team bestaande uit ervaren trainers onder leiding van ex-profvoetballers Dennis en Gérard de Nooijer. In twee dagen tijd brengen ze jou de fijne kneepjes van het voetballen bij!

Klinkt leuk. Ik doe mee!

Ik wil eerst meer weten.

Wat is de ZLM VOETBAL 2-DAAGSE?

Tijdens de ZLM voetbal 2-daagse krijg je twee dagen voetbaltraining van ervaren trainers onder leiding van Dennis en Gérard de Nooijer. En dat niet alleen! Je krijgt ook een tenue (broekje, shirt en kousen), bal, certificaat met foto, drinken en lunch.

Wat komt er aan bod tijdens de voetbaltraining?

  • techniek
  • tactiek
  • teamwork
  • behendigheid

Bij de voetbaltraining gebruiken we verschillende oefenvormen:

  • bal- en lichaamsbeheersing
  • passen, trappen en aannemen
  • scoren
  • aanvallen en verdedigen
  • kleine en grote partijspelen

 

Speciaal voor keepers: tijdens de 2e dag kun je de gehele dag keeperstraining volgen onder leiding van Keepers Academie Zeeland.

Voor wie is de ZLM VOETBAL 2-DAAGSE?

Aan de ZLM voetbal 2-daagse kun jij deelnemen als je een jongen of meisje bent van 6 t/m 14 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging.

De trainingen tijdens de ZLM voetbal 2-daagse zijn geschikt voor kinderen van uiteenlopend niveau omdat we zoveel mogelijk gedifferentieerd werken.

Wat kost de ZLM VOETBAL 2-DAAGSE?

Twee dagen voetballen o.l.v. een team van ervaren trainers, inclusief drinken, lunch, een tenue en een bal kost € 79,- per deelnemer.

Klanten van ZLM krijgen 25% korting op dit bedrag en betalen maar € 59,25 per deelnemer. Vul op het inschrijfformulier je ZLM relatienummer in en wij verrekenen de korting direct.

De juiste maten voor het tenue kun je doorgeven op het inschrijfformulier.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

De ZLM voetbal 2-daagse geven wij op verschillende data en locaties. Kijk bij Inschrijven om een datum en locatie naar keuze uit te zoeken.

Ja, ik doe mee!

Ik wil graag twee dagen voetballen, fun hebben en training krijgen van voormalig profvoetballers en gediplomeerde BVO-trainers Dennis en Gérard de Nooijer.

“Iedereen moet met een fantastisch gevoel naar huis gaan na een geweldige voetbaldag. Als je de drive hebt om elke dag beter te willen worden en je voetbalt met veel plezier, dan bereik je jouw doel vanzelf!”

Dennis de Nooijer

Inschrijven