06 – 537 283 26 info@fun-voetbal.nl

ZLM Voetbalclinic

Houd jij van voetballen en ben jij tussen de 6-14 jaar? Dan organiseert Fun & Voetbal speciaal voor jou op verschillende middagen en ochtenden de ZLM Voetbalclinic. Iedereen kan aan de ZLM Voetbalclinic meedoen: jongens en meiden, veel voetbalervaring of niet … alle voetbalfans zijn welkom! Voor maar € 14,50 heb je een onvergetelijke, sportieve ochtend of middag! Inclusief een voetbalshirt, certificaat en drinken.

Klinkt leuk. Ik doe mee!

Ik wil eerst meer weten.

Wat is de ZLM VOETBALCLINIC?

Tijdens de ZLM voetbalclinic krijg je twee uur voetbaltraining van ervaren en gediplomeerde trainers. Dennis en Gérard de Nooijer delen graag hun kennis en ervaring van het voetballen met jou. En dat niet alleen! Je krijgt ook een voetbalshirt, een certificaat en drinken. Techniek, tactiek, teamwork en behendigheid zijn de belangrijkste onderdelen van de ZLM voetbalclinic.

 

Voor wie is de ZLM VOETBALCLINIC?

Aan de ZLM voetbalclinic kun jij deelnemen als je een jongen of meisje bent van 6 t/m 14 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging.

De trainingen tijdens de ZLM voetbalclinic zijn geschikt voor kinderen van uiteenlopend niveau omdat we zoveel mogelijk gedifferentieerd werken.

Wat kost de ZLM VOETBALCLINIC?

De ZLM voetbalclinic o.l.v. ex-profvoetballers Dennis en Gérard de Nooijer, kost € 14,50 per deelnemer, inclusief drinken, certificaat en een voetbalshirt.

Klanten van ZLM krijgen 25% korting op dit bedrag en betalen maar € 10,88 per deelnemer. Vul op het inschrijfformulier je ZLM relatienummer in en wij verrekenen de korting direct.

De juiste maat voor het voetbalshirt kun je doorgeven op het inschrijfformulier.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

De ZLM voetbalclinics organiseren wij op verschillende data en locaties van mei tot december. Kijk bij Inschrijven voor meer informatie.

Wilt u zelf een voetbalclinic organiseren voor uw school, vereniging of bedrijf? Bijvoorbeeld als brede schoolactiviteit, een leuke invulling van de zomer- of winterstop of ter voorbereiding op het schoolvoetbaltoernooi. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ja, ik doe mee!

Ik wil graag tijdens een clinic voetballen, fun hebben en training krijgen van voormalig profvoetballers en gediplomeerde trainers Dennis en Gérard de Nooijer.

“Ik geniet van de glimlach van kinderen als ze een mooie beweging maken en hun tegenstander voorbij gaan of de bal afpakken. Het scoren van een goal. Het beter willen worden. Dat is de reden waarom ik ook jeugdtrainer ben geworden.”

Dennis de Nooijer

Inschrijven

Er is momenteel geen Voetbalclinic ingepland.