06 – 537 283 26 info@fun-voetbal.nl

Voetbalfeestje

Wil jij op je verjaardag lekker voetballen en fun hebben? Dan is een voetbalfeestje echt iets voor jou! Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor een superleuke voetbalverjaardag. Tijdens het voetbalfeestje krijgen jullie training van een ex-profvoetballer. Dennis of Gérard de Nooijer leert jou en je vrienden de fijne kneepjes van het voetballen. Hoe cool is dat! Alle kinderen krijgen drinken, een certificaat en een snoepzakje!

Ja, ik wil een voetbalfeestje!

Ik wil eerst meer weten.

Hoe ziet een VOETBALFEESTJE eruit?

Het is feest, dus we gaan jou en je vrienden een hele leuke, sportieve verjaardag bezorgen! Jullie krijgen twee uur voetbaltraining van een ex-profvoetballer, Dennis of Gérard de Nooijer. Jullie leren tijdens het feestje nog beter voetballen! Na een speelse warming-up komt techniek, teamwork en behendigheid aan bod, afgewisseld met voetbalspelletjes zoals de dribbelestafette en diverse partijvormen.

Het voetbalfeestje is inclusief:

  • voetbaltraining
  • sportdrank
  • certificaat
  • snoepzakje

Extra optie:

Voetbal voor de jarige (€ 10,00).

Wat kost een VOETBALFEESTJE?

Een sportief voetbalfeestje o.l.v. ex-profvoetballers Dennis of Gérard de Nooijer kost € 14,50 per kind, inclusief drinken, certificaat en een snoepzakje.

Jouw voetbalfeestje bestaat uit minimaal 8 kinderen. Voor de activiteiten is het handig om een even aantal kinderen uit te nodigen.

De kosten voor de veldhuur bedragen € 25,00 per feestje.

Wil jij de jarige en/of de feestvierders een originele bal van Fun & Voetbal cadeau geven? Dat kan voor € 10,00 p/st.

Waar vindt het VOETBALFEESTJE plaats?

Fun & Voetbal heeft de beschikking over drie vaste locaties voor jouw voetbalfeestje: VV Goes, VV Kloetinge en VV Zeelandia Middelburg. De veldhuur bedraagt op deze locaties € 25,00 per feestje.

Wil je het voetbalfeestje op een andere locatie vieren? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ja, ik wil een voetbalfeestje!

Ik wil graag tijdens mijn kinderfeestje voetballen, fun hebben en training krijgen van voormalig profvoetballers Dennis of Gérard de Nooijer.

 “Voor kinderen die echt van voetbal houden, is elke training een feest. Als ze voor hun verjaardag de hele middag mogen voetballen en training krijgen van een ex-profvoetballer, dan is het voor hen dubbel feest. Ik vind het fantastisch om met zulke enthousiaste kinderen met voetballen bezig te zijn en ze een onvergetelijke middag te bezorgen!”

Gérard de Nooijer